За нас

Помагаме Ви да инвестирате в бъдещето!

City Invest Бургас предлага иновативни, модерни и цялостни услуги в сферата на покупко-продажбата на недвижими имоти в България. Нашият екип от експерти е насреща, за да Ви предложи не просто посредничество, но и професионална подкрепа във всички стъпки от сделката – от оценката на имота, през правните аспекти на прехвърлянето, до финализирането на процедурата.

Нашите услуги

В наше лице ще откриете група от опитни специалисти в сферата на покупко-продажбите на недвижими имоти и консултации в сферата на финансирането. Ние обслужваме всички групи от клиенти, търсещи и предлагащи имоти – както за живеене, така и с цел инвестиция или бизнес.

Доверявайки ни имотите си вие получавате ексклузивен пакет от професионални услуги, включващи:

Нашата професионална и работна култура

В лицето на нашия екип ще откриете не само професионалисти, но и приятели.  Отнасяме се към клиентите си с грижа, всеотдайност и безкомпромисна коректност.

В работата си сме максимално бързи, точни и прозрачни към всички свои клиенти и партньори. Стремим се да стимулираме многостранната удовлетвореност на участниците, действайки като медиатори между Вас и Вашето бъдеще – по-комфортно, по-стабилно и по-интелигентно уредено.

Екипът ни се състои изцяло от опитни кадри с доказано ниво на професионализъм и десетки успешни сделки зад гърба си. Подходът ни е персонализиран, а Вашите нужди и изисквания винаги са водещ приоритет в работата ни. 

Защото вярваме, че имотният пазар остава най-стабилния инструмент за инвестиция – в качеството на живот, в бизнес резултатите, във финансовата стабилност и в постоянния стремеж утре да живеем по-добре, отколкото вчера!

Запознай се с нашия екип

За осъществяването на Вашата имотна сделка можете да разчитате на:

Янна Драганова
Управител
Янна Драганова
Управител
Драгомир Казаков
Управител
Драгомир Казаков
Управител
Николай Топалов
Консултант експресни продажби
Николай Топалов
Консултант експресни продажби
Маргарита Димитрова
Консултант експресни продажби
Маргарита Димитрова
Консултант експресни продажби
Диляна Пеева
Офис мениджър
Диляна Пеева
Офис мениджър

Compare listings

Compare